top of page

Allt om Xpressflytt Europa

För alla behov

Xpressflytt Europa är ett mycket erfaret flytt- och transportföretag som specialiserar sig på alla typer av transporter, från små flyttar till hela huskomplex, både nationellt och internationellt i hela Europa. Vårt team av professionella packare är särskilt utbildade för att säkerställa säkerheten och tryggheten för dina ägodelar, och våra skickliga förare använder den senaste utrustningen och fordonen för optimal effektivitet.

Till skillnad från många andra flyttföretag erbjuder vi även internationella flyttar. Våra etablerade förare med internationell erfarenhet gör det möjligt för oss att erbjuda kostnadseffektiva transporter över nästan hela världen.

Vi på Xpressflytt Europa lovar att erbjuda den bästa service i världen. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för en offert till det bästa priset på marknaden. Vi överväger noggrant allt vi gör i vårt dagliga arbete för att se till att du får högkvalitativ, enastående service. Vi strävar efter att förse dig med de bästa proffsen för att du ska få bestående resultat, och vi delar våra arbetsprocesser med dig under hela arbetet. Bläddra igenom vår webbplats för att se mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

Xpressflytt Europa - Din Internationella Flyttpartner Xpressflytt Europa är en flyttfirma som endast hanterar internationella transporter av flyttgods. Om du skall flytta utomlands så är vi ett självklart val när du skall utomlands. Vi är specialiserade på exakt det vi arbetar med och vi gör detta varje dag. Vårt arbete är att frakta dina saker från vilket land som helst till ett annat land vart som helts i världen och vi gör detta från dörr till dörr.

Vår vision är och har alltid varit att vara så tydliga, ärliga och öppna mot våra kunder som vi kan vara. Xpressflytt Europas kunder uppskattar tydlig information och svar och vi vet att detta uppskattas.

Xpressflytt Europa är ett av få företag i Sverige som endast sysslar med utlandsflytt. Ända sedan företaget startade har vi hjälp både privatpersoner och företag att flytta till länder över hela världen. Det som har varit svårt för andra har vi specialiserat oss på och vi har genom åren blivit ett av de företag i världen som har bäst kvalitet på sina tjänster.

Våra internationella tjänster avser utlandsflytt, Relocations, Mobility och Magasinering både i och utanför Sverige.

Idag erbjuder Xpressflytt Europa veckovisa avgångar till i stort sett alla delar av världen, inom Europa kan vi hämta och leverera från i stort sett vilken plats som helst.

Xpressflytt Europa erbjuder komplett bohagsflyttstjänst där du kan luta dig tillbaka medan vi tar hand om allt, så att du kan flytta in i din nya bostad uppackad och klar. Vi kan också hjälpa till delvis och bestämmer tillsammans med dig från början vem som ska göra vad. Vi packar, emballerar, demonterar, flyttar, packar upp och monterar enligt dina önskemål. Vi utför alltid en kostnadsfri besiktning och lämnar ett kostnadsförslag till dig som kund.

Dina inventarier är försäkrade genom vår ansvarsförsäkring för bohagsflytt, vilket gör Xpressflytt Europa till din försäkring. Vi följer allmänna bestämmelserna Bohag 2010 vid bohagsflytt. Om du väljer att göra en del av flytten på egen hand, lämnar vi dig en checklista att följa innan flytten.

På flyttdagen kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta allt.

Vi har genomfört flyttar i följande länder sedan 2007:

GREKLAND

DANMARK

TYSKLAND

ITALIEN

BELGIEN

HOLLAND

SCHWEIZ

FRANKRIKE

ENGLAND

KROATIEN

ÖSTERRIKE

SLOVENIEN

SPANIEN

PORTUGAL

FINLAND

MAROCCO

GRAND CANARIA

UNGERN/HUNGERY

MALLORCA

MALTA

TURKIET

Denna lista uppdateras varje gång vi haft transport/flytt till utlandet,

så att du som kund kan känna dig säker vid utlandsflyttar.

Idag erbjuder Xpressflytt Europa dagliga avgångar med lastbil till i stort sett hela Europa plus lite till och med bilfrakt inom Europa kan vi hämta och leverera från i stort sett vilken plats som helst.

Varmt Välkomna att kontakta oss! 

bottom of page